Contributie

De contributie voor het seizoen 2020/2021 bedraagt €43,50 Dit bedrag is inclusief  consumptie. Jullie ontvangen hiervoor een factuur per post/mail.

Cursusdata EHBO 2020/2021

Herhalingslessen:

voor de herhalingslessen voor 2020/2021 vragen wij u uw mail en of de website goed in de gaten te houden, dit in verband met COVID-19 dit in verband met de richtlijnen van het RIVM wanneer de lessen weer beginnen hangt hiervan af. De locatie is het voor jullie het welbekende adres: ‘De Notenbalk’, swaenenstate 40 te Opheusden. Parkeermogelijkheden zijn op het parkeerterrein achter de Albert Heijn en de Aldi.

Dit jaar hebben wij een aangepast lesschema ook dit in verband met COVID-19.

voor vragen kunt u contact op nemen met het secretariaat via onderstaand mail adres:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Basiscursus EHBO

Bij voldoende aanmeldingen in 2020/2021 bieden wij u de mogelijkheid om bij onze vereniging een basiscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken te volgen. Wat kunt u tijdens deze cursus verwachten?

  • Les van gediplomeerde kaderinstructeurs
  • Verbandleer
  • Reanimatie
  • AED training
  • Praktijk gerichte oefeningen

De cursus wordt gegeven op dinsdagavond. Een cursus bestaat uit 11 avonden en één avond voor een examen. De lesavonden vinden om de week plaats. Een nieuwe cursus hoopt in seizoen 2020/2021 van start te gaan. Deelname vanaf 15 jaar, examendeelname vanaf 16 jaar.

Register to read more...

Nieuws