Bestuur

Het bestuur van de vereniging bestaat uit zes leden. Hieronder staan de functies:

Voorzitter:             Rinie Vroegindeweij

Secretaris:             Esther Roelofs

Penningmeester:    Dick Verwoert

Bestuurslid:           Ellen verwoerd

Bestuurslid:           Henk Verwoerd

Bestuurslid:           Jannick van Eck

Functie

Rinie Vroegindeweij

Voorzitter

Esther Roelofs

Secretaris

Dick Verwoert

Penningmeester

Henk Verwoerd

Instructeurs, Lotussen

Ellen Verwoerd

Donateurs, Evenementen en vrijwilligers

Jannick van Eck

Beheer website en materiaal

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe bestuursleden, mocht u hier interessen in hebben dan kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.