Wij heten u van harte welkom op de website van EHBO vereniging Opheusden.
Via deze website willen we onze u en onze leden voorzien van informatie over onze vereniging.

 

Onze vereniging is opgericht in het jaar 1942, meer informatie over het ontstaan en de geschiedenis vindt u onder het kopje geschiedenis op onze site.

 

EHBO betekent Eerste Hulp Bij Ongelukken. Bij het woord ongeluk denkt u misschien als eerste aan een dramatische gebeurtenis met veel bloed en ellende. Maar het grootste deel van de ongelukken gebeurt gewoon thuis, op het werk of tijdens het spelen. Een gekneusde enkel, een schaafwond, verslikken: daar is niets engs of bloederigs aan. Maar weet u ook wat u moet doen als uw kind, na een val van de trap, buiten bewustzijn raakt?

 

Het is vooral belangrijk dat een slachtoffer op tijd en op de juiste manier wordt geholpen. Soms, bij bijvoorbeeld een hartaanval, of slagaderlijke bloeding, kan uw hulp van levensbelang zijn. Wij van EHBO Vereniging Opheusden willen u in staat stellen de juiste hulp op de juiste manier te verlenen door het organiseren van cursussen waaraan u kunt deelnemen.


Tijdens deze cursussen wordt aandacht geschonken aan zowel theorie als praktijk.

Daarnaast wordt de door cursussen verkregen kennis onderhouden, verbreed en verdiept door het organiseren van vervolglessen. Meer informatie over de cursussen vindt u op onze site. 

 

Het bestuur en de kaderinstructeurs wensen jullie een gezellig en leerzaam seizoen toe.

Reactie plaatsen

Reacties

Lucillecic
een maand geleden

https://clck.ru/36Evb7

Haroldduent
een maand geleden

International news, politics, business, technology, climate change, health and wellness, sports, science, weather, lifestyle and more

https://www.washingtontimesnewstoday.com/