Hartveilig opheusden

De EHBO vereniging van Opheusden is gestart met het project Hart veilig Opheusden.

In samenwerking met diverse bedrijven en particulieren in Opheusden hebben wij het voor elkaar gekregen om de beschikbare AED's dag en nacht beschikbaar te stellen, door beveiligde buitenkasten op te hangen. deze bedrijven hebben hun AED daarin geplaatst. Dit is ook bij een aantal particulieren gebeurd, en wij zullen binnenkort hiervan een overzicht op onze website plaatsen.

Nu dit geregeld is komt het volgende: Kunt U reanimeren? ja? mooi, nee? kom dan naar 1 van onze avonden waar u in een avond van ongeveer 3,5 uur een cursus Reanimatie met AED krijgt. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat en u kunt, zich dan ook aanmelden bij Hartslag.nu zodat u ook opgeroepen kunt worden voor een Reanimatie in Opheusden.

Bij voldoende aanmeldingen organiseren we een cursus Reanimatie/AED U leert hoe u een hartstilstand kunt herkennen, U leert reanimeren op een geavanceerde, computergestuurde oefenpop. Tevens leert u om op de juiste wijze om te gaan met een AED.

Locatie

Verenigingsgebouw "De Notenbalk" aan de Swanenstate 40 Opheusden. De ingang van het gebouw is gelegen aan het einde van de parkeerplaats van de Albert Heijn.

Kosten

De kosten van dit introductie jaar (2019) bedragen 25,00 per persoon. aangezien dit niet kostendekkend is zullen de prijzen vanaf 2020 rond de €35,00 per persoon bedragen.
De boven genoemde prijzen zijn inclusief lesmateriaal, koffie en certificaat.

Voor de kosten ontvangt U een factuur. LET OP: in de meeste gevallen vergoed een aanvullende verzekering de kosten van deze avond volledig.

Klik hier om u in te schrijven voor de cursus Reanimatie / AED.