Onze vereniging

Algemene informatie

Onze vereniging wordt gedreven door een groep van in totaal 95 gediplomeerde leden, gastleden, Lotus slachtoffers, huisartsen en een gemotiveerd bestuur. De verenigingsavonden worden op dinsdag gehouden. Tijdens deze avonden worden de cursussen en herhalingslessen gegeven. De avonden beginnen om 20:00 uur en eindigen om ca. 22:00 uur.

Meer informatie over cursussen vindt u onder EHBO Cursussen.

Locatie

De locatie voor de verenigingsavonden is verenigingsgebouw "De Notenbalk" aan de Hamsestraat 6 te Opheusden. "De Notenbalk" is een sociaal, cultureel en recreatief verenigingsgebouw in Opheusden. De ingang van het gebouw is gelegen aan het einde van de parkeerplaats van de Albert Heijn (achterzijde Swaenenstate). Het telefoonnummer van het gebouw is: 0488-441895.