Basiscursus EHBO

Bij voldoende aanmeldingen in 2019 bieden wij u de mogelijkheid om bij onze vereniging een basiscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken te volgen. Wat kunt u tijdens deze cursus verwachten?

• Les van gediplomeerde kaderinstructeurs
  • Verbandleer
  • Reanimatie
  • AED training
  • Praktijk gerichte oefeningen

De cursus wordt gegeven op dinsdagavond. Een cursus bestaat uit 11 avonden en één avond voor een examen. De lesavonden vinden om de week plaats. Een nieuwe cursus hoopt in seizoen 2019/2020 van start te gaan. Deelname vanaf 15 jaar, examendeelname vanaf 16 jaar.

Locatie

Verenigingsgebouw "De Notenbalk" aan de Swaenenstate 40 te Opheusden. De ingang van het gebouw is gelegen aan het einde van de parkeerplaats van de Albert Heijn.

Kosten

Deze bedragen € 175,00. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie en certificaat. U ontvangt een factuur. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van deze kosten, dus het zal zeker de moeite zijn om dit bij uw zorgverzekeraar na te vragen. Bij annulering zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Bij aanvang van de cursus wordt er geen annuleringsvergoeding meer gegeven.

Inschrijven

Het inschrijfformulier voor deze cursus is hier te vinden. Wij heten u van harte welkom bij onze vereniging.